<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2423699394565191&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Find en masse spændende inspiration her

Velkommen til vores GeoGuide blog. Denne blog vil blive brugt til at dele inspiration og tips til dig, der sidder og arbejder med digitalisering, digital oplevelsesformidling eller lign. til dagligt. Der vil blive delt korte og specifikke blogindlæg samt en masse Whitepapers, du kvit og frit kan downloade. Hvis der skulle opstå spørgsmål til noget her på siden, så tag endelig fat i os her

Prøv GeoGuide

Korte og specifikke blogindlæg

Hvordan har den digitale udvikling været?

Danmark er et af de lande, der går forrest i den digitale udvikling. I positionen som frontløber stiller kunder og besøgende større krav end nogensinde før til vores digitale synlighed, men hvor bevæger udviklingen sig hen?

Hvis vi kaster blikket tilbage til 1996, havde 12 pct. af danskerne internet – og herfra gik det stærkt. Blot 15 år senere var procentsatsen steget til 99. En udvikling, der den dag i dag har gjort danskernes medieforbrug skyhøjt. Ifølge Danmarks statistik er danskernes daglige medieforbrug 7 timer og 16 minutter, og smartphones er blevet en fastintegreret del hos de fleste.

Den store digitale udvikling kan være en fordel for jer. Grib chancen og hør mere om hvad en app som GeoGuide kan hjælpe jer med. 

Kontakt os her på siden eller tag fat i din GeoGuide kontakt, så forklarer vi dig, hvordan en GeoGuide app kan hjælpe dig og din organisation med formidling af oplevelser i dit område

How it works illustration

 

Du skal give dine besøgende et blødt og inspirerende førstehåndsindtryk

Med et fokus på at give brugerne en bedre landing på GeoGuide app'en, har vi udviklet en ny hjemmeskærm som de besøgende bliver mødt af når de kommer ind på GeoGuide app'en. Vi har tidligere erfaret, at ved at lande direkte ind på et kort, hvor der er mange muligheder skaber det en stressfaktorer hos de fleste besøgende. Derfor har vi nu udviklet den nye hjemmeskærm og andre små ændringer i designet, der gør at vi hele tiden tænker de besøgende en i app'en efter best practice i app udvikling generelt. Konceptet kender du måske allerede fra serie-giganten Netflix som har udviklet deres platform efter samme princip. Det som er i hovedfokus er at lede de besøgende i den rette retning, og give dem en masse inspiration, så de allerede fra start af bliver inspireret i netop Jeres område. Som kunde hos GeoGuide står vi løbende for produktudvikling, og dette er noget som der enhver GeoGuide kunde tilgode. 

Det nye design forventes at være aktiv hos alle GeoGuide kunder pr. April 2020. 

Kontakt os her på siden eller tag fat i din GeoGuide kontakt, så forklarer vi dig, hvordan en GeoGuide app kan hjælpe dig og din organisation med formidling af oplevelser i dit område. 

 Se designet interaktivt her 

Home

 

 

 

 

Hvordan kan digital formidling skabe værdi for jeres organisation?

At formidle om de oplevelser, I har at tilbyde interessenter og potentielle besøgende, har stor værdi for jeres kunder. Men husker I også at gøre formidlingen tilgængelig for enhver?

I denne guide vil jeg gennemgå den digitale udvikling og komme med konkrete tips til, hvordan I som organisation kan skabe endnu mere værdi til jeres besøgende. 

 

DOWNLOAD

Har du spørgsmål til GeoGuide?

Hvis du har spørgsmål til GeoGuide, priser, funktioner eller bare gerne vil tale med os, så udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt - normalt indenfor 1-2 hverdage. 

Kontakt os