Jeres område, navn og indhold..
Jeres App!

I har fuld kontrol over indholdet. GeoGuide Visitor App er fyldt med features og funktioner, som giver en uovertruffen brugeroplevelse. Supplér indholdet med billeder, lyd og video og gør dine fysiske foldere digitale.

Udviklet med brugerne i fokus

GeoGuide er udviklet med dine gæster i fokus. I designet har vi inddraget brugerne hele vejen igennem, og sikrer derved at GeoGuide er let at navigere i og udnytte bedst muligt - af alle typer brugere. Vi sørger for let og intuitiv navigation samt et moderne og tidssvarende design, I sørger for dét indhold, der i sidste ende skal gøre oplevelsen af Jeres område bedre.

GeoGuide har som mål at underbygge og ikke forstyrre brugeren i oplevelsen og kan således bruges både før, under og efter besøget i dit område.

GeoGuide Visitor App har alt hvad en top-moderne app skal indeholde

Kortbaseret præsentation af området

GeoGuide er baseret på dit områdes geografi. Det analoge kort og foldere er gjort digitale i én og samme løsning.

Oplev de vigtige Steder

Fortæl historien om dit områdes vigtige steder og underbyg fortællingen med tekst, billeder, lyd og video.

Tag på tur med Ruter

Tegn din rute på kortet eller upload en GPX fil og visualiser din rute. Uanset transportmiddel. Tilføj steder til ruten for at give den fulde oplevelse!

Mulighed for offlinekort

Du har mulighed for at få udarbejdet et offlinekort, du kan integrere i app'en, så app'en også fungerer 100% uden mobilforbindelse.

Faciliteter og kontaktinfo

Tilføj nemt faciliteter og kontaktinfo til dine steder. Er der mulighed for parkering, er der toiletter, er der mulighed for overnatning eller andet.

Tilkøb af integrationer

GeoGuide har udviklet integrationer til databaser, hvis indhold kan udstilles i appen. Vi kan også udvikle en integration til jeres egen database, så dette indhold automatisk vises i appen.

Bliv introduceret til GeoGuide

Introduktion til GeoGuide app

Introduktion til GeoGuide backend

Introduktion til GeoGuide kortet

Introduktion til GeoGuide kategorier

Jeres egen app i genkendeligt design

Med afsæt i jeres identitet og visuelle udtryk får I en top-moderne app udviklet i samarbejde med danske nationalparker og andre interessenter. GeoGuide er udviklet til at dække mange formål, alt I skal gøre er at fylde den med indhold og tilpasse til netop jeres målgruppe.