Dit område, din app, dit indhold

Med GeoGuide har du fuld kontrol over indholdet og kan selv være med til at bestemme, hvilke funktioner dine gæster skal have glæde af. GeoGuide kommer med et væld af tilvalgsmuligheder, der kun gør din app endnu bedre. Supplér historien med billeder, lyd og video og gør dine fysiske foldere digitale.

Udviklet med brugerne i fokus

GeoGuide er udviklet med dine gæster i fokus. I designet har vi inddraget brugerne hele vejen igennem, og sikrer derved at GeoGuide er let at navigere i og udnytte bedst muligt - af alle typer brugere. Vi sørger for let og intuitiv navigation samt et moderne og tidssvarende design, I sørger for dét indhold, der i sidste ende skal gøre oplevelsen af Jeres område bedre.

GeoGuide har som mål at underbygge og ikke forstyrre brugeren i oplevelsen og kan således bruges både før, under og efter besøget i dit område.

Skræddersy din app med de mange moduler

Kortbaseret præsentation af området

GeoGuide er baseret på dit områdes geografi. Det analoge kort og foldere er gjort digitale i én og samme løsning.

Oplev de vigtige Steder

Fortæl historien om dit områdes vigtige steder og underbyg fortællingen med tekst, billeder, lyd og video.

Tag på tur med Ruter

Tegn din rute på kortet eller upload en GPX fil og visualiser din rute. Uanset transportmiddel. Tilføj steder til ruten for at give den fulde oplevelse!

Mulighed for offlinekort

Du har mulighed for at få udarbejdet et offlinekort, du kan integrere i app'en, så app'en også fungerer 100% uden mobilforbindelse.

Faciliteter og kontaktinfo

Tilføj nemt faciliteter og kontaktinfo til dine steder. Er der mulighed for parkering, er der toiletter, er der mulighed for overnatning eller andet.

Tilkøb af ekstra moduler

GeoGuide giver mulighed for tilkøb af flere ekstra features (moduler). Berig dit website med et webkort over området, quiz med dine brugere, udstil tidsbegrænsede events og meget mere.

Bliv introduceret til GeoGuide

Introduktion til GeoGuide app

Introduktion til GeoGuide backend

Introduktion til GeoGuide kortet

Introduktion til GeoGuide kategorier

Din egen app i genkendeligt design

Med afsæt i din identitet og visuelle udtryk får du en app med masser af nyttige funktioner for gæsterne - blåstemplet og ønsket af de danske nationalparker og andre interessenter. Vi har skabt GeoGuide direkte til denne målgruppe og tilpasser den til din park eller kommune.