GeoGuide gør dig uafhængig af udviklere og lang ventetid

GeoGuide er bygget på et top-moderne administrationssystem, Umbraco 8 CMS, der gør at du selv kan styre indholdet i app'en. Du kan opdatere når du vil, hvor du vil - for GeoGuide backend fungerer nemlig også fra mobilen. Alle filer gemmes i skyen, så du kan hente dem overalt.

Opret ruter, steder, faciliteter mm.

GeoGuide tilbyder en nem måde at oprette dit indhold på. Opret dine steder hurtigt, tilføj nemt og hurtigt GPX filer til ruterne eller tilføj video, billeder og lyd for at forbedre oplevelsen. Se eventuelt meget mere på vores youtube-kanal, hvor vi demonstrerer, hvor nemt det faktisk er at bruge.

Få det store overblik

Vi har udviklet et dashboard med de vigtigste informationer, så du kan følge, hvordan dine gæster bruger app'en. Følg med i antallet af downloads, hvor ofte app'en bliver brugt, de mest populære steder, ruter og meget mere.

Mediearkiv

GeoGuide backend'en har et indbygget mediearkiv, der opbevarer alle dine billeder, videoer og GPX-filer mm. Derfor kan du tilgå dine filer fra både PC/Mac og mobil. På kontoret og på farten. Uanset hvem der har uploadet filerne.