Digitalisering af dit område, udviklet i samarbejde med nationalparker, kommuner og oplevelsessteder

GeoGuide giver din organisation én digital løsning til formidling af udendørs oplevelser. Vi vil være med til at udbrede og understøtte oplevelsen i naturen, og derfor tilbyder vi et app-koncept, hvor alle kan være med.

Ofte stillede spørgsmål

GeoGuide har masser af professionelle og blåstemplede features, der benyttes af mange kunder allerede i dag. Vi fortæller dig gerne meget mere om, hvad GeoGuide kan gøre for dig, eller om GeoGuide passer til dine forventninger og behov.

Kontakt os her på siden eller tag fat i din GeoGuide kontakt, så forklarer vi dig, hvordan en GeoGuide app kan hjælpe dig og din organisation med formidling af oplevelser i dit område. 

Det er korrekt at apps ofte er meget dyre at udvikle. Med GeoGuide har vi skabt en standardløsning, der er blåstemplet af masser af eksisterende kunder, der ikke koster dig noget for at komme igang. Du betaler kun fra 2990 kr,- pr måned. og så er du i gang med din nye app. 

GeoGuide fjerner derfor alle store gebyrer og oprettelses- og udviklingsomkostninger.

Apps kan normalt være svære at vedligeholde eller gøre dig afhængig af udviklere og andre for at opdatere dit indhold.

Det er ikke tilfældet med GeoGuide, hvor vi har skabt en platform i det nye Umbraco 8 CMS, hvor du let og hurtigt kan opdatere dit indhold i et topmoderne administrationssystem. Din app bliver derfor mindst ligeså let at opdatere som ethvert website.

GeoGuide er bygget til at kunne administreres af alle typer brugere og er derfor udviklet simpelt og nemt med overskuelighed i fokus.

Mange apps kan virke som et forstyrende element i oplevelsen. Dette har vi taget højde for ved at designe GeoGuide efter et før, under og efter princip, hvor vi har tænkt værdi ind i alle tre faser. 

Dine gæster(app’ens brugere) kan finde værdi i app’en både som forberedelse til et besøg (før), til at interagere med i dit område (under) og som evaluering, favorisering samt til genbesøg (efter)- 

Formålet med GeoGuide er at gøre alle dine interessepunkter tilgængelige for dine nuværende og potentielle gæster – og inspirere til et besøg i dit område!

Det er naturligvis tidskrævende at fylde en app med indhold. Det er dog helt op til dig, hvor meget og hvilket indhold, du ønsker i app’en. Når først din app er oprettet med indhold, er det en let opgave at vedligeholde. 

Vi ønsker at hjælpe dig godt igang med din nye app, så vi assisterer også gerne med import af data fra eksisterende platforme eller andet, der kan gøre din opstart af GeoGuide endnu lettere. Kontakt blot din GeoGuide kontakt eller skriv til os her på siden, så tager vi en dialog omkring dine udfordringer. 

Traditionel app-udvikling kræver ofte nogle kompetencer til udvikling og administration. GeoGuide har imødegået dette ved at tilbyde et færdigudviklet produkt, hvor du blot står for indholdet. Derfor kan enhver administrere GeoGuide app’en.Vi har derudover lavet videoguides samt grundige hjælpetekster, så der er taget højde for mange spørgsmål allerede. 

Er der alligevel noget, du er i tvivl om, kan du altid kontakte din GeoGuide kontaktperson eller vores support team, så hjælper vi dig videre. 

GeoGuide administrerer let flere sprog – du vælger blot de sprog, du ønsker, og indsætter dine oversættelser direkte i administrationssystemet. Du kan nemt og overskueligt sammenligne dine tekster på de valgte sprog, så du formidler det samme uanset, hvilket sprog app’en har. 

Vi har masser af erfaring i import af data fra forskellige databaser til de forskellige GeoGuide apps. Kontakt os bare med din udfordring om dataimport og vi kigger på opgaven og udarbejder et tilbud til dig på dataoverførsel.

Nogle nævner, at apps kan “dø”, hvis de ikke udvikles over tid – og det kan blive dyrt. 
Dette har vi imødegået med GeoGuide, idet vi løbende foretager tilpasninger, så GeoGuide fremstår moderne og opdateret til tidens trends og best practise anbefalinger for app-udvikling. På den måde er din GeoGuide licens ikke kun et stærkt produkt i dag – men også om 3-4 år når mobilerne, skærmene, styresystemerne og tidens trends er anderledes end i dag. 

Vi tilføjer ydermere løbende funktioner til GeoGuide og dine muligheder med GeoGuide bliver derfor også bedre og mere omfattende med tiden.

Komplet uafhængighed af udviklere og andre

GeoGuide kommer med et uafhængigt, administrationssystem (Umbraco 8 CMS), der gør at du selv kan uploade og opdatere indhold, når det passer dig.

Din egen app - stylet med dine primærfarver og logo

Selvom GeoGuide er et universelt app-koncept er ingen GeoGuide apps ens. Det er din titel, dit indhold og din formidling der definerer kvaliteten!

Du får en app til en meget lav konkurrencedygtig pris

GeoGuide er udviklet og gennemtænkt med brugerne i fokus. Alle kan derfor både opdatere og bruge app'en. Både dine ansatte og dine gæster. Hvor som helst, når som helst.

GeoGuide understøtter naturoplevelser for alle!

Formålet med GeoGuide er at udbrede kendskabet til naturens oplevelser. Vi ønsker at underbygge oplevelsen af det udendørs rum og naturen med et digitalt twist. Din helt egen app kan formidle og fortælle historien om alle stedets særlige steder, ruter, historie osv.

Vi er her for at hjælpe dig

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt GeoGuide er noget for dig eller din organisation? Om GeoGuide måske kan blive det? Eller ønsker du blot sparring til din digitale oplevelsesformidling? Så tag endelig fat i os på mail eller telefon - vi er her for at hjælpe.