GeoGuide Moduler

GeoGuide opdaterer og udvikler løbende appen med nye features og spændende moduler, for at sikre at vi kan skabe værdi for jer og jeres besøgende.

Quiz-modul

Engagér jeres besøgende ved at lave quizzer eller konkurrencer der relaterer sig til POI’er og attraktioner på jeres destination. En sjov aktivitet for skoler, familier og besøgende generelt.

Event-modul

Vis kommende events og aktiviteter i appen, inklusive muligheden for at de besøgende kan registrere sig og tilføje aktiviteterne direkte i deres kalendere.

Webkort

Vis jeres steder og ruter på et kort der kan tilgås på jeres hjemmeside, på touchscreens, i informationscentre for besøgende osv.

Swipe koder

Besøgende får adgang til steder, ruter, quizzer osv. ved at benytte speciallavede swipe koder. Virkelig godt til skattejagter.

Åben API

Vi udvikler en tilpasset integration mellem jeres primære CMS og GeoGuide. Denne integration opdaterer automatisk jeres GeoGuide app når der sker ændringer i jeres CMS.

Prøv GeoGuide

Er du interesseret i at høre mere om GeoGuide eller få en demonstration? Udfyld dine kontaktinfo nedenfor og vi kontakter dig inden for få dage.

Vi kan også hjælpe dig med at afklare, om GeoGuide kan være med til at løse dine behov for moderne, digital oplevelsesformidling.

GeoGuide er en app platform og content management system (CMS) til dine udendørs oplevelser.

Spørgsmål eller brug for hjælp?

GeoGuide

Vestre Havnepromenade 5, 3. sal

9000 Aalborg, Denmark