GeoGuide Moduler

GeoGuide opdaterer og udvikler løbende appen med nye features og spændende moduler, for at sikre at vi kan skabe værdi for jer og jeres besøgende.

Undervisningsmodul

Engagér jeres besøgende ved at lave quizzer eller konkurrencer der relaterer sig til POI’er og attraktioner på jeres destination. En sjov aktivitet for skoler, familier og besøgende generelt.

Voucher-modul

Besøgende kan få adgang til vouchere og rabatter på billetter til attraktioner, events, restauranter osv. En god måde at forbinde de besøgende med lokale virksomheder på og skabe loyalitet.

Notifikationsmodul

Send notifikationer til jeres besøgende om steder, steder tæt på, vouchers eller praktisk information, alt der kan forbedre deres oplevelse og sikre at de får mest muligt ud af deres ophold. En god måde at holde besøgende engagerede og informerede omkring hvad der sker på jeres destination.

Event-modul

Vis kommende events og aktiviteter i appen, inklusive muligheden for at de besøgende kan registrere sig og tilføje aktiviteterne direkte i deres kalendere.

Webkort

Vis jeres steder og ruter på et kort der kan tilgås på jeres hjemmeside, på touchscreens, i informationscentre for besøgende osv.

Swipe koder

Besøgende får adgang til steder, ruter, quizzer osv. ved at benytte speciallavede swipe koder. Virkelig godt til skattejagter.

Åben API

Vi udvikler en tilpasset integration mellem jeres primære CMS og GeoGuide. Denne integration opdaterer automatisk jeres GeoGuide app når der sker ændringer i jeres CMS.

Din egen app uden opstartsomkostninger

Starter

3.900 DKK

/måned
Betales årligt

Intet startgebyr

Startpakke for destinationer med modet til at begynde digitaliseringen af lokale oplevelser. Indeholder alt I skal bruge for at lancere en moderne app.

Starter inkluderer

Native iOS + Android apps

En app der fungerer med bade iOS og Android mobilenheder, tilpasset til jeres organisation. Der garanteres løbende vedligeholdelse gennem licensaftalen.

Cloud-baseret CMS

Et moderne CMS-system hvor I kan administrere al data der går gennem appen. Kommer med cloud-opbevaring.

Ubegrænset antal brugere

Ingen begrænsning på antallet af brugere der kan være aktive ad gangen.

Steder og POI’er

Vis og beskriv jeres destinations steder og særlige seværdigheder. Promovér mindre kendte attraktioner og guide jeres besøgende til autentiske oplevelser.

Ruter

Vis jeres gå- og cykelruter og stier på et digitalt kort. Lav nye ruter afhængigt af sæson, temaer, tilbud osv.

Billeder, Video & Audio

Forbedr den besøgendes oplevelse ved at bruge forskellige medier til jeres POI’er.

Kategorier

Lav passende kategorier til jeres destination (f.eks. restauranter, shopping, parker, gåruter osv.) som hjælper jeres besøgende med nemt at navigere i appen. Besøgende kan let filtrere på kategorierne og finde den information de leder efter.

Faciliteter

Vis faciliteter såsom parkering, toiletter og spisesteder på kortet.

Praktisk information

Giv jeres besøgende hjælpende, generel information såsom kontakter til nødsituationer, FAQ’er, adgangsbegrænsede områder, lokal information osv.

Søg

Appen kommer med en søgefunktion der gør det muligt for besøgende at søge efter specifikt indhold.

Favoritter

Besøgende kan tilføje steder, ruter mm. som deres favoritter og derefter let navigere til dem. Meget brugbar feature når de skal planlægge deres tur.

Markering

Markér hele områder på et kort for at indikere mulighed for ’specielle dyreobservationer’, ’ingen adgang, ’adgangsbegrænsede områder’ osv.

Download

Denne feature giver de besøgende mulighed for at downloade og printe kort og anden information om ruter og POI’er, hvis de foretrækker at gå rundt med et kort i hånden. Kan bruges til børn som gerne vil tegne de ting de oplever i naturen på kortet.

Virker offline

GeoGuides offline kortfunktionaliteter giver jeres besøgende mulighed for at navigere i områder uden internetdækning ved at bruge deres smartphones GPS. Besøgende kan stadig tilgå video, audio, quizzer og andet indhold.

Anbefal

I kan anbefale gå- og cykelruter, POI’er og andre attraktioner til jeres besøgende, så disse bliver vist først på skærmen. Kan bruges som promoverende redskab for at sikre at jeres besøgende ikke går glip af nogen attraktioner eller events som I anbefaler.

Tidsbegrænsede features

Tilføj en automatisk start- og sluttid på vouchers, events, tilbud eller adgangsbegrænsede områder, sæsonmæssige notifikationer og meget andet. 

Ubegrænset support

Vi står altid til rådighed og kan besvare spørgsmål eller hjælpe jer med et hvilket som helst opstået problem.

Informational

7.850 DKK

/måned
Betales årligt

Intet startgebyr

Den mest populære løsning for naturparker og udendørsaktiviteter. Designet til at guide, undervise og skabe oplevelser.

Inkluderer Starter, samt

Commercial

9.400 DKK

/måned
Betales årligt

Intet startgebyr

Startstedet for destinationer som har en masse at tilbyde. Hold dine besøgende engageret og opdateret med en unik app-oplevelse.

Inkluderer Starter, samt

Enterprise

11.400 DKK

/måned
Betales årligt

Variabelt startgebyr

Komplet løsning til rabatpris! Unikt setup baseret på alle tilgængelige moduler og funktionaliteter. Vores åbne API giver jer mulighed for automatisk at overfører data.

Inkluderer Starter, samt

Prøv GeoGuide

Er du interesseret i at høre mere om GeoGuide eller få en demonstration? Udfyld dine kontaktinfo nedenfor og vi kontakter dig inden for få dage.

Vi kan også hjælpe dig med at afklare, om GeoGuide kan være med til at løse dine behov for moderne, digital oplevelsesformidling.

GeoGuide er en app platform og content management system (CMS) til dine udendørs oplevelser.