Den mest overskuelige pris på markedet

Du tænker måske, at med en ny app følger store omkostninger til udvikling og etablering? Ikke med GeoGuide. Her får du en ny app på en ren abonnementsmodel, hvor du kun betaler fra 3.900,- pr. måned - uden ekstra omkostninger af nogen art!

Starter

3.900 DKK

/måned
Betales årligt

Intet startgebyr

Startpakke for destinationer med modet til at begynde digitaliseringen af lokale oplevelser. Indeholder alt I skal bruge for at lancere en moderne app.

Starter inkluderer

Native iOS + Android apps

En app der fungerer med bade iOS og Android mobilenheder, tilpasset til jeres organisation. Der garanteres løbende vedligeholdelse gennem licensaftalen.

Cloud-baseret CMS

Et moderne CMS-system hvor I kan administrere al data der går gennem appen. Kommer med cloud-opbevaring.

Ubegrænset antal brugere

Ingen begrænsning på antallet af brugere der kan være aktive ad gangen.

Steder og POI’er

Vis og beskriv jeres destinations steder og særlige seværdigheder. Promovér mindre kendte attraktioner og guide jeres besøgende til autentiske oplevelser.

Ruter

Vis jeres gå- og cykelruter og stier på et digitalt kort. Lav nye ruter afhængigt af sæson, temaer, tilbud osv.

Billeder, Video & Audio

Forbedr den besøgendes oplevelse ved at bruge forskellige medier til jeres POI’er.

Kategorier

Lav passende kategorier til jeres destination (f.eks. restauranter, shopping, parker, gåruter osv.) som hjælper jeres besøgende med nemt at navigere i appen. Besøgende kan let filtrere på kategorierne og finde den information de leder efter.

Faciliteter

Vis faciliteter såsom parkering, toiletter og spisesteder på kortet.

Praktisk information

Giv jeres besøgende hjælpende, generel information såsom kontakter til nødsituationer, FAQ’er, adgangsbegrænsede områder, lokal information osv.

Søg

Appen kommer med en søgefunktion der gør det muligt for besøgende at søge efter specifikt indhold.

Favoritter

Besøgende kan tilføje steder, ruter mm. som deres favoritter og derefter let navigere til dem. Meget brugbar feature når de skal planlægge deres tur.

Markering

Markér hele områder på et kort for at indikere mulighed for ’specielle dyreobservationer’, ’ingen adgang, ’adgangsbegrænsede områder’ osv.

Download

Denne feature giver de besøgende mulighed for at downloade og printe kort og anden information om ruter og POI’er, hvis de foretrækker at gå rundt med et kort i hånden. Kan bruges til børn som gerne vil tegne de ting de oplever i naturen på kortet.

Virker offline

GeoGuides offline kortfunktionaliteter giver jeres besøgende mulighed for at navigere i områder uden internetdækning ved at bruge deres smartphones GPS. Besøgende kan stadig tilgå video, audio, quizzer og andet indhold.

Anbefal

I kan anbefale gå- og cykelruter, POI’er og andre attraktioner til jeres besøgende, så disse bliver vist først på skærmen. Kan bruges som promoverende redskab for at sikre at jeres besøgende ikke går glip af nogen attraktioner eller events som I anbefaler.

Tidsbegrænsede features

Tilføj en automatisk start- og sluttid på vouchers, events, tilbud eller adgangsbegrænsede områder, sæsonmæssige notifikationer og meget andet. 

Ubegrænset support

Vi står altid til rådighed og kan besvare spørgsmål eller hjælpe jer med et hvilket som helst opstået problem.

Informational

7.850 DKK

/måned
Betales årligt

Intet startgebyr

Den mest populære løsning for naturparker og udendørsaktiviteter. Designet til at guide, undervise og skabe oplevelser.

Inkluderer Starter, samt

Commercial

9.400 DKK

/måned
Betales årligt

Intet startgebyr

Startstedet for destinationer som har en masse at tilbyde. Hold dine besøgende engageret og opdateret med en unik app-oplevelse.

Inkluderer Starter, samt

Enterprise

11.400 DKK

/måned
Betales årligt

Variabelt startgebyr

Komplet løsning til rabatpris! Unikt setup baseret på alle tilgængelige moduler og funktionaliteter. Vores åbne API giver jer mulighed for automatisk at overfører data.

Inkluderer Starter, samt

Vores kunder udtaler

“GeoGuide opfylder vores behov for at kunne hjælpe vores gæster til dels at finde rundt i nationalparken på vores mange ruter, og til at give gæsterne viden om natur og kulturhistorie..."

BO BREDAL IMMERSEN / Projektleder, formidling og friluftsliv

Spørgsmål om vores priser

Det er muligt at betale med faktura eller EAN. Vi aftaler med dig, hvordan du ønsker betaling. Som udgangspunkt foregår alle betalinger årligt, forud, således vi opkræver dit samlede årlige abonnement ved opstart.

GeoGuide kommer uden yderligere gebyrer. Basisprisen på 2990,- kr/måned dækker over adgang til eget, online administrationssystem samt en fungerende app med steder, ruter, faciliteter og meget mere. 

Det er muligt at tilkøbe flere moduler og funktioner, som du kan læse mere om her på siden. 

Startdato for dit abonnement aftales ved aftaleindgåelse. Som udgangspunkt starter dit abonnement den dag, hvor vi åbner for adgang til app og administrationssystem. 

Betalingsbetingelser fremgår af din GeoGuide standardkontrakt men fastsættes, hvis ikke andet er aftalt, til 14 dage. 

Ønsker du at ændre betalingsmetode, tag da fat i din kontaktperson hos GeoGuide, og vi hjælper dig videre. 

Det er til enhver tid muligt at tilføje nye moduler til dit GeoGuide abonnement. Tag blot fat i din GeoGuide kontakt, og vi hjælper dig videre. 

Hvis du mangler en funktion eller har et ønske til udvikling af GeoGuide, skal du bare kontakte os og vi tager en dialog om opgaven. Det er til enhver tid muligt at bestille en udviklingsopgave mod betaling på baggrund af et tilbud fra GeoGuide teamet. Så tag endelig fat i os her på siden eller i din GeoGuide kontakt, og vi tager en dialog om dit behov. 

Udvikling af nye funktioner sker på baggrund af tilbud afgivet af GeoGuide teamet. På baggrund af opgavens størrelse, får du et tilbud på udviklingen til en fast timepris af 1295 kr,-. 

Nogle nævner, at apps kan “dø”, hvis de ikke udvikles over tid – og det kan blive dyrt. 
Dette har vi imødegået med GeoGuide, idet vi løbende foretager tilpasninger, så GeoGuide fremstår moderne og opdateret til tidens trends og best practise anbefalinger for app-udvikling. På den måde er din GeoGuide licens ikke kun et stærkt produkt i dag – men også om 3-4 år når mobilerne, skærmene, styresystemerne og tidens trends er anderledes end i dag. 

Vi tilføjer ydermere løbende funktioner til GeoGuide og dine muligheder med GeoGuide bliver derfor også bedre og mere omfattende med tiden.

Det er en kendt udfordring for os at importere data fra eksisterende apps, databaser, websites eller lign. til din nye GeoGuide app og administrationssystem. Ønsker du import af data, kontakt da blot GeoGuide teamet og vi undersøger opgaven samt giver dig et tilbud på importen.