Benyttes af kommuner, natursteder og turismen

Geoguide er blåstemplet og udviklet i samarbejde med masser af interessenter, der også er kunder i dag. Derfor er vi sikre på, at GeoGuide passer til de fleste behov - også til dit område.

Understøt oplevelsen af området digitalt

Vis dine ruter, steder, bygninger og meget mere i app'en. GeoGuide er din digitale vejleder - udviklet med hensyntagen til ikke at være et forstyrrende element i oplevelsen.

Saml alt materiale i én digital løsning

Saml alle foldere, vejledninger, kort og andre oplysninger på én digital platform. Gør det lettere tilgængeligt for både dig og dine gæster. Spar udgifterne og miljøet for print i massevis.

Sådan fungerer GeoGuide

GeoGuide består af en app samt en backend til at styre alt indhold. Alt indhold oprettes, opdateres og vedligeholdes i backenden, der er bygget på Umbraco 8 CMS, og du styrer selv, hvornår du vil sende opdateringer ud til brugerne med et klik. Helt uafhængigt af udviklere og andre.

Nem vedligeholdelse

Selv uden store IT kompetencer kan du let opdatere og vedligeholde GeoGuide app'en fra det nye Umbraco 8 CMS

Brugercentreret design

GeoGuide er udviklet med dine gæster i fokus. Du får en app, der hele tiden er opdateret efter nyeste standarder.

Lynhurtig opdatering

Du styrer selv nyudgivelser og opdateringer. Opdater indhold og udgiv dit indhold til dine brugere med ét klik.

Kortbaserede oplevelser

GeoGuide app'en er baseret på et kortgrundlag, der giver det perfekte overblik for gæsterne over dit område.

Din egen app i genkendeligt design

Med afsæt i din identitet og udtryk får du en app med masser af nyttige funktioner for gæsterne - blåstemplet og ønsket af de danske nationalparker og andre interessenter. Vi har skabt GeoGuide til at passe mange formål - Du tilpasser indholdet til din målgruppe

Vores kunder udtaler

"GeoGuide opfylder vores behov for at kunne hjælpe vores gæster til at finde rundt i nationalparken på vores mange ruter og til at give gæsterne viden om natur og kulturhistorie på interessante lokaliteter. Vi har samarbejdet med Combine og de øvrige nationalparker i mange år og er godt tilfredse med produkt og samarbejde."

Bo Bredal Immersen / Projektleder, formidling og friluftsliv

Starter

3.900 DKK

/måned
Betales årligt

Intet startgebyr

Startpakke for destinationer med modet til at begynde digitaliseringen af lokale oplevelser. Indeholder alt I skal bruge for at lancere en moderne app.

Starter inkluderer

Native iOS + Android apps

En app der fungerer med bade iOS og Android mobilenheder, tilpasset til jeres organisation. Der garanteres løbende vedligeholdelse gennem licensaftalen.

Cloud-baseret CMS

Et moderne CMS-system hvor I kan administrere al data der går gennem appen. Kommer med cloud-opbevaring.

Ubegrænset antal brugere

Ingen begrænsning på antallet af brugere der kan være aktive ad gangen.

Steder og POI’er

Vis og beskriv jeres destinations steder og særlige seværdigheder. Promovér mindre kendte attraktioner og guide jeres besøgende til autentiske oplevelser.

Ruter

Vis jeres gå- og cykelruter og stier på et digitalt kort. Lav nye ruter afhængigt af sæson, temaer, tilbud osv.

Billeder, Video & Audio

Forbedr den besøgendes oplevelse ved at bruge forskellige medier til jeres POI’er.

Kategorier

Lav passende kategorier til jeres destination (f.eks. restauranter, shopping, parker, gåruter osv.) som hjælper jeres besøgende med nemt at navigere i appen. Besøgende kan let filtrere på kategorierne og finde den information de leder efter.

Faciliteter

Vis faciliteter såsom parkering, toiletter og spisesteder på kortet.

Praktisk information

Giv jeres besøgende hjælpende, generel information såsom kontakter til nødsituationer, FAQ’er, adgangsbegrænsede områder, lokal information osv.

Søg

Appen kommer med en søgefunktion der gør det muligt for besøgende at søge efter specifikt indhold.

Favoritter

Besøgende kan tilføje steder, ruter mm. som deres favoritter og derefter let navigere til dem. Meget brugbar feature når de skal planlægge deres tur.

Markering

Markér hele områder på et kort for at indikere mulighed for ’specielle dyreobservationer’, ’ingen adgang, ’adgangsbegrænsede områder’ osv.

Download

Denne feature giver de besøgende mulighed for at downloade og printe kort og anden information om ruter og POI’er, hvis de foretrækker at gå rundt med et kort i hånden. Kan bruges til børn som gerne vil tegne de ting de oplever i naturen på kortet.

Virker offline

GeoGuides offline kortfunktionaliteter giver jeres besøgende mulighed for at navigere i områder uden internetdækning ved at bruge deres smartphones GPS. Besøgende kan stadig tilgå video, audio, quizzer og andet indhold.

Anbefal

I kan anbefale gå- og cykelruter, POI’er og andre attraktioner til jeres besøgende, så disse bliver vist først på skærmen. Kan bruges som promoverende redskab for at sikre at jeres besøgende ikke går glip af nogen attraktioner eller events som I anbefaler.

Tidsbegrænsede features

Tilføj en automatisk start- og sluttid på vouchers, events, tilbud eller adgangsbegrænsede områder, sæsonmæssige notifikationer og meget andet. 

Ubegrænset support

Vi står altid til rådighed og kan besvare spørgsmål eller hjælpe jer med et hvilket som helst opstået problem.

Informational

7.850 DKK

/måned
Betales årligt

Intet startgebyr

Den mest populære løsning for naturparker og udendørsaktiviteter. Designet til at guide, undervise og skabe oplevelser.

Inkluderer Starter, samt

Commercial

9.400 DKK

/måned
Betales årligt

Intet startgebyr

Startstedet for destinationer som har en masse at tilbyde. Hold dine besøgende engageret og opdateret med en unik app-oplevelse.

Inkluderer Starter, samt

Enterprise

11.400 DKK

/måned
Betales årligt

Variabelt startgebyr

Komplet løsning til rabatpris! Unikt setup baseret på alle tilgængelige moduler og funktionaliteter. Vores åbne API giver jer mulighed for automatisk at overfører data.

Inkluderer Starter, samt

Prøv GeoGuide

Er du interesseret i at høre mere om GeoGuide eller få en demonstration? Udfyld dine kontaktinfo nedenfor og vi kontakter dig inden for få dage.

Vi kan også hjælpe dig med at afklare, om GeoGuide kan være med til at løse dine behov for moderne, digital oplevelsesformidling.