Benyttes af kommuner, natursteder og turismen

Geoguide er blåstemplet og udviklet i samarbejde med masser af interessenter, der også er kunder i dag. Derfor er vi sikre på, at GeoGuide passer til de fleste behov - også til dit område.

Understøt oplevelsen af området digitalt

Vis jeres ruter, steder, bygninger og meget mere i appen. GeoGuide er jeres digitale vejleder - udviklet med hensyntagen til ikke at være et forstyrrende element i oplevelsen.

Saml alt materiale i én digital løsning

Saml alle foldere, vejledninger, kort og andre oplysninger på én digital platform. Gør det let tilgængeligt for både jer og jeres gæster. Spar udgifterne til print og tag ansvar for miljøet.

Sådan fungerer GeoGuide

GeoGuide består af en app samt en backend til at styre alt indhold. Alt indhold oprettes, opdateres og vedligeholdes i backenden, der er bygget på Umbraco 8 CMS, og I styrer selv, hvornår I vil sende opdateringer ud til brugerne med et klik. Helt uafhængigt af udviklere og andre.

Nem vedligeholdelse

Selv uden store IT kompetencer kan I let opdatere og vedligeholde GeoGuide appen fra det nye Umbraco 8 CMS

Brugercentreret design

GeoGuide er udviklet med jeres gæster i fokus. I får en app, der hele tiden er opdateret efter nyeste standarder.

Lynhurtig opdatering

I bestemmer selv, hvornår I vil opdatere jeres indhold. Dette gøres let og hurtigt i CMS'et med bare få klik.

Kortbaserede oplevelser

GeoGuide er en GPS-baserede app, der giver gæsterne det perfekte overblik over jeres område.

Jeres egen app i genkendeligt design

Med afsæt i jeres identitet og visuelle udtryk får I en top-moderne app udviklet i samarbejde med danske nationalparker og andre interessenter. GeoGuide er udviklet til at dække mange formål, alt I skal gøre er at fylde den med indhold og tilpasse til netop jeres målgruppe.

Vores kunder udtaler

"GeoGuide opfylder vores behov for at kunne hjælpe vores gæster til at finde rundt i nationalparken på vores mange ruter og til at give gæsterne viden om natur og kulturhistorie på interessante lokaliteter. Vi har samarbejdet med Combine og de øvrige nationalparker i mange år og er godt tilfredse med produkt og samarbejde."

Bo Bredal Immersen / Projektleder, formidling og friluftsliv

Prøv GeoGuide

Er du interesseret i at høre mere om GeoGuide eller få en demonstration? Udfyld dine kontaktinfo nedenfor og vi kontakter dig inden for få dage.

Vi kan også hjælpe dig med at afklare, om GeoGuide kan være med til at løse dine behov for moderne, digital oplevelsesformidling.